Dania mięsne

Wrap z salami, pomidorami, serem Cheddar i sałatą

Wrap z salami, pomidorami, serem Cheddar i sałatą

Wykorzystany produkt:

Składniki

  • 4 placki tortilli
  • 2 pomidory
  • 8 plastrów salami
  • 150 g sera Cheddar
  • 4 liście sałaty
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • majonez

Wykonanie

  1. Sałatę i pomidory dokładnie obmywamy. Pomidory kroimy w kostkę.
  2. Każdy placek tortilli smarujemy majonezem, a następnie kładziemy na niego: sałatę, plastry sera Cheddar, salami i na koniec kawałki pomidorów. Placki zwijamy w wrapy.
  3. Rozgrzewamy oliwę na patelni i kładziemy na niej wrapy.
  4. Podgrzewamy przez 4 minuty, po 2 minutach obracając.

Spodobał Ci się przepis? Podziel się nim ze znajomymi

#wrap #tortilla #Cheddar
Powrót